Yenilikçi bir yaklaşım getirdiğimiz GSM sektöründe, kurumsal markaların ihtiyaç duyduğu hızlı ve güvenilir çözümleri Bera GSM ile sunuyoruz. Tüketici ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz hizmet politikalarımız ile şirketinizin veya bireysel olarak sizlerin; cep telefonu yenileme, arıza giderme, ekran değişimi, genel bakım, kurumsal alım, değişim gibi tüm GSM ihtiyaçlarınız Bera GSM güvencesiyle hizmetinizde.

Yeni Ürün Alımı ve Değişim
Dilediğiniz cep telefonu modelini veya kurum içi personel iletişimi için kullanmak istediğiniz telefon modelini en uygun fiyat politikası ile aynı gün dileğiniz adrese teslim ediyoruz. Alternatif modelleri sunuyor ve ihtiyacınıza yönelik ürün ve fırsatları öneriyoruz.

Teknik servis;
VIP GSM Partner hizmeti kapsamında sizlerin çözüm ortağı olarak tüm GSM teknik servis işlemlerini özel olarak sunuyoruz.
Pil değişiminden, ekran değişimine, entegre ve ana kart tamirinden, veri kurtarma işlemine kadar tüm GSM tamir işlemleriniz için arızalı ürünü teslim alıp, özel teknik atölyelerimizde profesyonel lisanslı teknisyenlerimiz ile garantili bir şekilde onarıyor ve adresinize teslim ediyoruz.
Teslim öncesinde genel bakım ve sterilizasyon işlemleri de gerçekleştirilen ürününüzün dilerseniz onarım videosunu da tarafınıza gönderiyoruz.

Bir Telefon Uzağınızdayız
İstanbul’un tüm noktalarına aynı gün içinde hızlı ve güvenilir hizmet sunuyoruz. Ayrıcalıklı kurumsal hizmetlerimizi sizlere daha detaylı aktarabilmek ve özel çözümler sunmak için bir telefon uzağınızdayız.
Birlikte çalışabilmemiz dileği ile..